Nema slobode medija ako novinari rade u uslovima korupcije, siromaštva i straha
Dijalog
Dojčinović
21.09.2017.
Glavni urednik KRIK-a Stevan Dojčinović podneće tužbu protiv odgovornih osoba u Pokretu socijalista, zbog klevete i niza uvreda na njegov račun iznetim u saopštenjima ove stranke.
RTV
21.09.2017.
Programski direktor organizacije Transparentnost Srbija Nemanja Nenadić izjavio je da je "razlog za alarm" činjenica da se za izgradnju nove zgrade Radio-televizije Vojvodine (RTV), posao vredan blizu 800 miliona dinara, javio samo jedan ponuđač.
20.09.2017.
Redakcija portala Insajder saopštila je danas da ubuduće neće pratiti aktivnosti ministra odbrane Aleksandra Vulina zbog vređanja novinara Krika u saopštenjima Pokreta socijalista i pozvala i ostale redakcije da to učine.
Vulin
20.09.2017.
Ministar odbrane Aleksandar Vulin najavio je danas da će se o pisanju KRIK-a koji je objavio izveštaj Agencije za borbu protiv korupcije o njegovoj kupovini stana izjasniti sutra, stoji na sajtu N1.
20.09.2017.
Na pitanja o prljavoj kampanji koju su poveli protiv KRIK-a i urednika Stevana Dojčinovića, Pokret socijalista odgovara pitanjima: "Da li je kampanja kada Vulina nazivate lažovom, dezerterom, kriminalcem, budalom?" i navodi da će se "obradovati ako Dojčinović nije uzimao narkotike".
RTV
18.09.2017.
Kabinet generalnog direktora Radio-televizije Vojvodina (RTV) uputio je Vojvođanskom istraživačko-analitičkom centru (VOICE) radne biografije učesnika konkursa za glavnog i odgovornog urednika Prvog programa televizije, ali su ti dokumenti praktično neupotrebljivi, jer su preškrabani “crnim mrljama”.
RTV
27.07.2017.
Upravni odbor RTV-a imenovao je Nenada Ćaćića za glavnog i odgovornog urednika Prvog programa televizije, što su iz NDNV-a nazvali „šamarom“ i „novim poniženjem“ pokrajinskog javnog servisa.
19.07.2017.
Kojim drugim imenom krstiti prostakluk kada predsedavajući Saveta za štampu javno i na brutalan način, zbog saobraćajne gužve, opsuje ,,sve po spisku” najvišem državnom vrhu Srbije, ma ko tamo sedeo?
17.07.2017.

Petar Jeremić, drugi čovek UNS-a koji je predsedniku države i dvojici visokih državnih funkcionera uputio najprizemnije psovke morao bi podneti ostavku ili biti smenjen sa mesta sekretara UNSA.

"Večernje novosti"
12.07.2017.
Sednica Nadzornog odbora Kompanije „Novosti“ koja je bila zakazana za danas odložena je za 17. jul.