Nema slobode medija ako novinari rade u uslovima korupcije, siromaštva i straha

Stefan Cvetković: Vratio sam se kući, pres konferencija narednih dana

18.06.2018.
Cvetković

Novinar Stefan Cvetković javio se danas agenciji Beta telefonom i rekao da je stigao kući, da nije povređen i da će narednih dana na konferenciji za novinare "do najsitnijih detalja" saopštiti javnosti šta se sve s njim dešavalo."Celokupnoj javnosti, međunarodnim i domaćim organizacijama, svima zahvaljujem za sve što su uradili za mene. Da nije bilo reakcije javnosti, ne bismo se danas čuli", rekao je Cvetković agenciji Beta.

Dodao je da i njemu i njegovoj porodici mnogo znači to što nisu bili ostavljeni sami.
"Javnost je poslednja brana apsolutnom ludilu. A tog ludila treba da se plaše i oni koji ga prave. Ja ću do najsitnijh detalja da obavestim javnost, to je moja obaveza prema javnosti", kazao je Cvetković.
"Danas mi je omogućeno da se slobodno krećem", rekao je Cvetković i dodao da ga je policija zvanično obavestila da ima svojstvo oštećenog i da su ga zamolili da se u javnosti ne oglašava, kako ne bi ometao istragu.
"Sarađujem s policijom, svaki njihov zahtev sam poštovao i danas sam zamoljen ne budem javno prisutan. To ću neko vreme da poštujem", rekao je Cvetković.

IZVOR: BETA

 

Najnovije