Nema slobode medija ako novinari rade u uslovima korupcije, siromaštva i straha

Ultra i Mini Ultra više nisu na SBB, Šape na Nick Jr

03.07.2017.
SBB

Dečiji kanali Ultra i Mini Ultra, na kojima su se emitovali omiljnei crtani filmovi mališana, više nisu u ponudi kablovskog operatora SBB.
SBB u današnjem saopštenju ističe da će zato do 1. septembra svim korisnicima SBB analogne i digitalne televizije, biti dostupan dečiji kanal Nick Jr, na kojem će najmlađi na svim televizorima u kući moći da gledaju crtaće “Dora istaživač”, “Patrolne šape”, “Šimer i Šajn”, “Blejz i čudovišne mašine” i mnoge druge.
Tokom promocije, Nick Jr kanal će u osnovnoj D3 digitalnoj ponudi biti dostupan već od start paketa, na pozicijama 160 i 170, dok ga na D3i možete gledati na 300 i 308.
Podsetimo, pre nekoliko dana kompanija SBB je saopštila da je na osnovu privatne krivične prijave bivšeg direktora TV kanala Ultra, Ratomira Kutlešića, Treće osnovno javno tužilaštvo pokrenulo je predistražni postupak protiv sadašnje direktorke tog kanala, koja ga je na toj funkciji zamenila 2014. godine.
 
Novi detalji o načinu na koji tužilaštvo i policija vode ovaj postupak veoma su uznemiravajući, rečeno je u saopštenju kompanije SBB. Kako navode iz ove komapanije, nakon što je 2014. smenjen sa pozicije direktora kanala Ultra, bivši direktor je najpre poveo građansku parnicu protiv kompanije SBB. Parnica je u prvom stepenu presuđena u korist SBB-a.
IZVOR: "Danas"

Najnovije